Distracție maximă în orașe faimoase!

Dacă sunteți jucători pasionați la cazino sau doar amatori dornici de o experiență unică în viața voastră, vă propunem să alegeți o vacanță în cele mai faimoase orașe cu cazinouri din lume.

Orașe faimoase cu cazinouri

1. Las Vegas, Statele Unite ale Americii

Poate cel mai celebru și cunoscut oraș al jocurilor de cazino, Las Vegas-ul este paradisul cazinourilor. E greu să alegi dintre numeroasele locații celebre ale Las Vegas-ului: Bellagio, MGM Grand sau Rio, locuri faimoase unde jocul se îmbină cu spectacolele de cabaret, lumini, fântâni și recitaluri ale artiștilor celebri. Distracția în Las Vegas nu se termină niciodată, pentru că în orașul din mijlocul deșertului, care nu doarme niciodată, se găsește mereu ceva de făcut.

2. Atlatic City, Statele Unite ale Americii

Un alt faimos oraș al Americii este Atlantic City, care și-a sprijinit dezvoltarea fulminantă din ultimii ani datorită jocurilor de noroc: cărți, ruletă, sloturi sau pariuri on line, de tipul Unibet TV sau orice alt gen de pariu preferat. Aici veți descoperi cazinouri diverse, cluburi, restaurante, spa-uri, magazine exclusiviste pentru o distracție completă în vacanța dumneavoastră.

3. Monte Carlo, Monaco

În Europa, cel mai cunoscut oraș al cazinourilor rămâne Monte Carlo. Acest oraș-stat celebru ne oferă nu doar multe cazinouri spectaculoase, precum Monte Carlo Casino, dar și o atmosferă plină de farmec, specifică filmelor clasice ale anilor ’60-70.

4. Londra, Regatul Marii Britanii

Considerată capitală financiară a Europei, extrem de prosperă și activă din punct de vedere economic, cu o viață de noapte vie, Londra este și destinație preferată a iubitorilor jocurilor de noroc. Surprinzătoarea și inovatoarea capitală a regatului unit are foarte multe cazinouri unde puteți juca Poker, Blackjack sau puteți paria on line, chiar și în locații exclusiviste pentru profesioniști.

5. Singapore, Malaezia

Chiar dacă a intrat mai târziu pe piața jocurilor de noroc, Singapore a atins un standart înalt de calitate și un renume special. Cel mai cunoscut este Resort World Sentosa, ce include un cazinou, 6 hoteluri, un parc tematic Universal Studios și un parc acvatic. Orașul Singapore este fascinant și pentru clima sa tropicală, plajele sale uimitoare și ospitalitatea locuitorilor săi.

6. San Jose, Costa Rica

O destinație cu adevărat exotică și surprinzătoare este San Jose, unde există 30 de hoteluri mari cu cazinouri. Orașul a devenit o adevărată atracție pentru turiștii din toată lumea datorită atmosferei sale relaxante, vieții de noapte intense și exotismului peisajelor.

Nu rămâne decât să vă faceți bagajele și să vă pregătiți de aventura vieții voastre!