Cele mai spectaculoase hoteluri din lume

Un astfel de clasament al spectaculozității unui hotel implică lux, originalitate, multe stele de clasificare, dar și o exclamație de uimire atunci când îl vezi prima dată. Vă prezentăm câteva dintre cele mai spectaculoase hoteluri din lume:

Top hoteluri spectaculoase

1. Burj Al Arab din Dubai

Acest celebru hotel în formă de velă a devenit emblema modernă a Dubaiului. Renumele său de cel mai luxos hotel în lume este pe deplin îndreptățit deoarece serviciile oferite aici sunt speciale: transfer de la aeroport cu un Rolls-Royce, pistă pentru elicopter pe acoperiș și restaurante cu o priveliște ce-ți taie respirația deasupra oceanului.

2. Emirates Palace Hotel din Abu Dhabi

Un alt hotel spectaculos se găsește în Abu Dhabi și are câteva date tehnice impresionante: 394 camere luxoase și apartamete, peste un kilometru de plajă privată pentru hotel, 128 de bucătării cu cei mai buni șefi bucătari, 12 fântâni exterioare și candelabre grandioase placate cu cristale Swaroski.

3. Signiel din Seoul

În acest caz avem de a face cu cel mai luxos hotel reprezentativ al Republicii Korea, ce oferă clienților săi servicii de cea mai înaltă clasă din lume: are 123 etaje, bucătari cu stele Michelin, cel mai mare bar de șampanie din Asia, sală de fittnes&spa, bazin interior, camere și apartamente spațioase și luxoase.

4. Atlantis, Paradise Island din Bahamas

În acest caz vorbimde un adevărat resort întins pe 141 hectare ca omagiu adus legendarului oraș pierdut. Luxul din apartamente și serviciile de înaltă clasă transformă acest resort într-un paradis pe pământ. Apartamentele dispun de pian, candelabre de cristal și aur, cadă cu hidromasaj și valet la dispoziția clienților.

5. Palms Casino Resort, Las Vegas, Nevada

Denumit „Palms” de către cunoscători, acest hotel este preferatul celebrităților și al milionarilor ce vizitează Las Vegas-ul și aceasta datorită opulenței sale și a serviciilor oferite: penthouse-urile uriașe cu jacuzzi, săli de sport și chiar și cinema, piscină interioară, sală de fitness, saună și un bar.

6. The Westin Excelsior, Roma

Este considerat cel mai luxos hotel din Roma, impresionând datorită mix-ului dintre vechi și modern, dar și datorită tehnologiei încorporate în serviciile sale. Cel mai spectaculos apartament se întinde pe două etaje, cu un design interior inspirat din antichitate în care se găsesc numeroase gadget-uri de înaltă tehnologie.

7. Mardan Palace, Turcia

Construit în 2009, Mardan Palace este unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din Europa. Interioarele sunt opulente, cu mult cristal, aur și marmura italiană. Dispune de o plajă privată cu tone de nisip alb fin din Egipt, dar și de o cameră cu zăpadă, complex de minerale, masaj și multe alte servicii.

8. The Plaza, New York

Construit la începutul secolului, The Plaza a devenit un punct de reper al orașului New York. Camerele sale sunt luxoase, dotate cu echipamente ultramoderne, cu un ascensor privat. Hotelul oferă cea mai frumoasă perspectivă asupra orașului.