Agenții de turism din România

Iubitorii de călătorii știu că pot avea vacanțele de vis dorite doar dacă apelează la cele mai bune agenții de turism din România, cu credibilitate, experiență și oferte variate. Plecând de la aceste criterii de evaluare, am ales să vă prezentăm câteva din cele mai reprezentative agenții de turism din țara noastră:

Top 5 agenții de turism românești:

1. Christian Tour

Este una dintre cele mai experimentate agenții de turism din România cu o activitate profesională reprezentativă de 20 de ani pe piața de profil. S-a impus și menținut în top datorită diversității excursiilor oferite, de la expediții safari la trasee culturale, de la escapade pe insule exotice până la city break-uri romantice în toate orașele lumii. Abordarea lor este de unicitate și calitate, personalizând ofertele acordate clienților săi.

2. Eximtur

Din 1993 și până în prezent agenția de turism Eximtur a cunoscut o creștere constantă a numărului clienților mulțumiți de serviciilor lor turistice. Se remarcă opțiunile avantajoase propuse de această agenție pentru zborurile charter din România, care implică un transport mai ieftin, dar și o cazare mai avantajoasă pentru turist. Acest gen de curse sunt populare, mai ales în sezonul estival când numărul turiștilor este mare, având ca destinații principale țări precum Grecia sau Turcia.

3. Paralela 45

Agenția de turism Paralela 45 se plasează printre cele mai apreciate agenții din România datorită profesionalismului cu care abordează serviciile oferite. Sunt printre puținii care au înțeles că turismul înseamnă mai mult decât niște simple destinații, înseamnă siguranță și încredere reciprocă, confort și relaxare.

3. Happy Tour

Declarată cea mai bună agenție de turism din 2016, Happy Tour își definește succesul prin grija constantă față de nevoile clienților și oferirea unor servicii turistice creative și de calitate. Motto-ul lor „Există un călător pentru orice vacanță și o destinație pentru orice călător” demonstrează atenția specială acordată dorințelor clienților săi.

4. TUI TravelCenter/Eurolines

Această agenție turistică vine cu o nouă viziune și anume promisiunea individualizată a unei „Vacante pentru tine”!

Acestă viziune implică o personalizare a vacanței în funcție de nevoile clienților, dar și consilierea constantă a acestora pe tot parcursul derulării vacanței.

5. Perfect Tour

Cu o vechime de 17 ani pe piața de turism, Perfect Tour se individualizează prin oferte de călătorie spre destinații mai puțin cunoscute, spre locuri inedite cum ar fi parcurile de distracții din întreaga lume sau locuri unde puteți merge cu animalul de companie iubit. Indiferent de cerințele clienților, Perfect Tour găsește soluția potrivită pentru fiecare.